Um tú ert eitt sindur uttanfyri, uttan at taka skaða av tí, so kann tað blíva tín styrkur
- Pál Weihe
Krutl

Stephen Crowley leggur myndir út av dóttrini í sera vandamiklum støðum, og tað hevur fingið øði í fólk á sosialu miðlunum.

Dóttir hansara, Hannah, sum er 18 mánaðir, hevur eftir myndunum at døma verið á fleiri hættisligum ferðum í sínum stutta lívi.

Men pápin er ikki so óndur og vandamikil at hann útsetir dóttrina fyri slíkum. Myndirnar eru manipuleraðar við photoshop áðrenn tær verða postaðar út á Instagram.

I think the new stair gates may be faulty.

Et opslag delt af Stephen Crowley (@steecrowley) den <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2016-11-26T19:08:35+00:00">26. Nov 2016 kl. 11:08 PST</time>

Cooking up a storm (before everyone goes crazy, don't worry, the oven clock is set wrong, she isn't actually still awake at 9.35pm)

Et opslag delt af Stephen Crowley (@steecrowley) den <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2016-11-07T11:50:23+00:00">7. Nov 2016 kl. 3:50 PST</time>

Autumn walks

Et opslag delt af Stephen Crowley (@steecrowley) den <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2016-10-23T14:24:33+00:00">23. Okt 2016 kl. 7:24 PDT</time>

I wonder how cold that water is

Et opslag delt af Stephen Crowley (@steecrowley) den <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-03-26T12:52:11+00:00">26. Mar 2017 kl. 5:52 PDT</time>

Someone is a little unhappy about the Christmas decorations going away.

Et opslag delt af Stephen Crowley (@steecrowley) den <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime="2017-01-06T20:22:59+00:00">6. Jan 2017 kl. 12:22 PST</time>

Um tú veitst okkurt, sum VP ikki veit - skriva so til vp@vp.fo